logo
جلد 3 - ویژه نامه                   جلد 3 - ویژه نامه صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohammadzadeh E, Mirzaei N A, Kamali N. Designing an Appropriate Model to Educate and Promote Knowledge Management and Information Literacy for School Principals. Islamic Life Style 2020; 3
URL: http://islamiclifej.com/article-1-833-fa.html
محمد زاده احسان، میرزایی نورالدین، کمالی نقی. طراحی الگوی مناسب به منظور آموزش و ترویج مدیریت دانش و سواد اطلاعاتی برای مدیران مدارس. سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت. 1398; 3 ()

URL: http://islamiclifej.com/article-1-833-fa.html


1- دانشجوی دکتری، گروه مدیریت آموزشی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران.
2- استادیار، گروه مدیریت آموزشی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران(نویسنده مسئول). ، mirza683@gmail.com
3- استادیار، گروه مدیریت آموزشی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران.
چکیده:   (1288 مشاهده)
هدف: پژوهش حاضر با هدف  طراحی الگوی مناسب به منظور آموزش و ترویج مدیریت دانش و سواد اطلاعاتی برای مدیران مدارس انجام شد.
مواد و روش ها: این پژوهش از نظر هدف کاربردی، روش اجرا میدانی و روش پژوهش توصیفی- پیمایشی بوده است.جامعه آماری پژوهش حاضر را مدیران مدارس استان البرز در سال تحصیلی 1398-1397 به تعداد 1540 نفر تشکیل دادند که 400 نفراز مدیران مدارس، حجم نمونه این پژوهش را تشکیل دادند. که به روش نمونه گیری تصادفی نسبتی(سهمیه­ای) انتخاب شدند. برای گردآوری داده­ها از پرسشنامه محقق ساخته آموزش و ترویج مدیریت دانش و سواد اطلاعاتی مدیران در قالب 5 مؤلفه و 56 گویه استفاده شد.و برای تجزیه و تحلیل از آزمون های تحلیل عاملی تأییدی و معادلات ساختاری، با استفاده از نرم افزارهای spss25  و smart pls3 استفاده شد.
یافته ها: یافته ها حاکی از آن است که متغیر توسعه فناوری اطلاعات و آموزش با ضریب مسیر (770/0)، متغیر آموزش و توانمندسازی مدیران با ضریب مسیر (866/0)، متغیر تغییر در فرهنگ سازمانی و ساختاری با ضریب مسیر (865/0)، متغیر تدوین سیاست ها و راهبردهای مدیریت دانش با ضریب مسیر(884/0) و متغیر حمایت مدیریت و رهبری با ضریب مسیر (861/0) تأثیر مثبتی را بر ترویج مدیریت دانش و سواد اطلاعاتی مدیران نشان داد.
نتیجه گیری: نتایج یافته ها نشان از آن داشت که میزان تناسب مدل پیشنهادی نیز مناسب بوده و مدل مورد تایید است.
متن کامل [PDF 769 kb]   (660 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بالینی
دریافت: 1398/10/16 | انتشار: 1398/12/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.