دوره 7، شماره 3 - ( پاییز 1402 )                   جلد 7 شماره 3 صفحات 84-78 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jahangard Z, Manzari Tavakoli A, Manzari Tavakoli H, Kamyabi M. Determining the educational goals of the curriculum based on the school of Martyr Haj Qassem Soleimani in the social studies course of the elementary school. Islamic Life Style 2023; 7 (3) :78-84
URL: http://islamiclifej.com/article-1-1987-fa.html
جهانگرد زینب، منظری توکلی علیرضا، منظری توکلی حمدالله، کامیابی میترا. تعیین اهداف آموزشی برنامه درسی بر مبنای مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در درس مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی. سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت. 1402; 7 (3) :78-84

URL: http://islamiclifej.com/article-1-1987-fa.html


1- گروه برنامه ریزی درسی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران.
2- گروه روانشناسی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران ، a.manzari@iauk.ac.ir
3- گروه علوم تربیتی و روانشناسی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران.
4- گروه علوم تربیتی، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران.
چکیده:   (786 مشاهده)
هدف: هدف پژوهش حاضر تعیین اهداف آموزشی برنامه درسی بر مبنای مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در درس مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی بود.
مواد و روش: پژوهش حاضر از نظر روش کمی از نوع توصیفی- همبستگی و از نظر هدف کاربردی است. جامعه آماری شامل متخصصین درس مطالعات اجتماعی بودند که به‌صورت تصادفی تعداد 110 نفر با روش نمونه‌گیری تصادفی انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل مصاحبه و پرسشنامه محقق ساخته بود که اعتبار آن با روایی صوری و پایایی با آزمون آلفای کرونباخ 89/0 حاصل شد. برای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها نیز از نرم‌افزار SPSS24 استفاده شد.
یافته ها: یافته‌ها نشان داد که در بعد اعتقادی؛ شاخص صبر و تحمل با میانگین 95/4 رتبه اول، در بعد عقلانی؛ شاخص اعتقاد به خدا با میانگین و ضریب تغییرات (63/4 و 38/0) رتبه اول، در بعد شخصیتی، جهت‌گیری خدامحور با میانگین و ضریب تغییرات (38/4 و 37/0)، در بعد اخلاقی؛ احترام به خانواده شهدا با میانگین و ضریب تغییرات (09/4 و 36/0)، در بعد اجتماعی؛ توجه به حلال و حرام با میانگین و ضریب تغییرات (79/3 و 07/2) و در بعد مدیریت؛ اصلاح روش‌های غلط با میانگین و ضریب تغییرات (66/3 و 05/2) قرار دارند.
نتیجه گیری: بر اساس یافته‌ها می‌توان نتیجه گرفت توجه به ابعاد تربیتی حاج قاسم سلیمانی و شاخص‌های آن می‌تواند مورد توجه متخصصین درس مطالعات اجتماعی قرار گیرد و توجه به این شاخص‌ها موجب جهت‌گیری‌های مطلوب به شخصیت بزرگان و قهرمانان ملی را فراهم خواهد کرد.
متن کامل [PDF 400 kb]   (253 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1401/9/23 | انتشار: 1402/5/21

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2023 CC BY-NC 4.0 | Islamic Life Journal

Designed & Developed by : Yektaweb