logo
جلد 6 - ویژه سلامت و مدیریت                   جلد 6 - ویژه سلامت و مدیریت صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ghahremani P, Monirpoor N, Zargham Hajebi M. Investigating the Variables of Educational Knowledge, Classroom Perception and Self-Regulation in the Learning of High School Adolescents. Islamic Life Style 2022; 6
URL: http://islamiclifej.com/article-1-1252-fa.html
قهرمانی پروانه، منیرپور نادر، ضرغام حاجبی مجید. بررسی متغیرهای دانش آموزشی، ادراک جو کلاس و خود تنظیمی در یادگیری نوجوانان مقطع متوسطه. سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت. 1401; 6 ()

URL: http://islamiclifej.com/article-1-1252-fa.html


1- دانشجوی دکتری، روانشناسی تربیتی، گروه روانشناسی، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران.
2- دانشیار، گروه روانشناسی، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران (نویسنده مسئول). ، Monirpoor1357@gmail.com
3- دانشیار، گروه روانشناسی، واحد قم، دانشگاه آزاد اسلامی، قم، ایران.
چکیده:   (728 مشاهده)
اهمیت یادگیری ریاضی در عصر حاضر و ارتباط آن با سایر علوم و حیطههای زندگی بر هیچ کس پوشیده نیست و از طرفی مشکلات پیش روی یادگیری ریاضی از جمله اضطراب ریاضی و ... ضرورت انجام پژوهش-هایی از این دست را آشکار میسازد. همچنین با افزایش شیوع اضطراب ریاضی در بین دانشآموزان ایرانی، تأثیرات منفی آن بر روی پیشرفت تحصیلی میباشد که با انجام این پژوهش وشناخت پیشبینیهای اضطراب ریاضی و پی بردن به اثرات مستقیم و غیرمستقیم سازههای روانشناختی مطرحشده میتوان کمک شایانی هم به دانشآموزان و هم به معلمان، والدین و برنامهریزان آموزشی کرد تا از این طریق در راه کاهش اضطراب ریاضی دانشآموزان قدم بردارند. لذا هدف از این مقاله تعیین اثر ادراک جو کلاس، دانش آموزشی و خودتنظیمی در یادگیری بر اضطراب ریاضی  دانش اموزان مقطع متوسطه می باشد. پژوهش حاضر در پی بررسی اضطراب ریاضی دانش‏آموزان مقطع دوم متوسطه با نقش میانجی خودتنظیمی می‏باشد. پژوهش حاضر از لحاظ روش کمی و از لحاظ هدف توصیفی است. پس از بررسی موضوع در ادبیات پژوهش، داده‏های مورد نیاز از طریق پرسشنامه و دیتاست نظرات  بدست آمده از ابزار پرسشنامه ، از دانش‏آموزان دختر و پسر مقطع دوم متوسطه استخراج گردید. داده و آزمون معادلات ساختاری  در نرم افزار LISREL تحلیل گردید و به توسعه فرضیه‏ها پرداخته شد.
متن کامل [PDF 523 kb]   (441 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بالینی
دریافت: 1400/1/7 | انتشار: 1400/3/31

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.